Новини про зірок
Подобається

Гороскоп на 19 листопада 2018 року

17/11/2018     Автор: Яна Романська
Гороскоп на 19 листопада 2018 року

Овен
Овен буде налаштований рішуче, як ніколи, і націлений тільки на перемогу!  Навіть якщо в якійсь справі він зазнав поразки — буде повторювати спроби знову і знову, поки не досягне успіху.

Телець
Тельцям не варто попадатися начальству на очі — є ймовірність потрапити під гарячу руку!  А ніхто не любить отримувати прочухана за інших.

Близнюки
Щоб день пройшов на хорошій хвилі, вам необхідно поставити між собою і оточуючими непробивний щит з чарівності і почуття гумору.

Рак
Раки мають шанс зіткнутися з чимось новим і цікавим, що в майбутньому відіб'ється на їх долю!  Можливо, це буде людина, а може бути, нові навички, захоплюючі враження або почуття.

Лев
Сьогодні ваші розум і серце будуть відкриті, а допитливість змусить здійснювати сміливі і несподівані вчинки!  Не пропустіть шанс проявити себе.

Діва
Сьогодні надасться можливість обміркувати якесь рішення, від якого в подальшому буде багато залежати.  На щастя, ви не налаштовані рубати з плеча, і здатні ретельно зважити всі «за» і «проти».  В результаті рішення, яке ви приймете, буде застраховано від помилок.

Ваги
Сьогодні може з'явитися можливість щось виправити.  Це може стосуватися і побутових питань, і роботи, а може і чогось більш глобального, начебто взаємин з оточуючими людьми.

Скорпіон
Звичайно, нелегко зізнатися собі і оточуючим в тому, що зробив помилку, але, врешті-решт, все люди помиляються: одні більше, а інші завжди.  Визнавши свою неправоту, Скорпіон не пошкодує — він скине зі своїх плечей чималий вантаж, а натомість йому відкриються нові перспективи.

Стрілець
Якщо вас турбує одне дуже важливе питання на який ви не знаєте відповідь, то не турбуйтеся і відкладіть це на потім.  Іноді відповідь приходить звідти, звідки зовсім не чекаєш.

Козеріг
Найкраще, що може зробити Козеріг в цей день, це провести час зі своїми найближчими і коханими людьми — з батьками і з дітьми.

 Водолій
Цілком ймовірно, сеогдня Водоліям доведеться переглянути свою думку про якусь людину, подію або проблему.  Вони можуть зробити це, навіть не бажаючи: просто ситуація підкине їм нові факти, з якими доведеться змиритися.

Риби
Не гарячіться по дрібницях.  Ваші нерви важливіше, чи не так?