Новини про зірок
Подобається

Ада Роговцева зізналася в тому, як цінує тепер час

17/11/2018     Автор: Яна Романська
Ада Роговцева зізналася в тому, як цінує тепер час

Легендарна українська актриса Ада Роговцева, яка нещодавно стала прабабусею, розповіла, де бере натхнення, і сказала, що джерела енергії для неї — Бог, любов і зацікавленість.

«Це Бог дає зацікавленість життям.  Він дав тобі життя і сказав: «Дивись, яка цікава!  І яка коротка! ».  І кинув Любов.  І ось якщо у тебе є ця зацікавленість життям і любов до людей, які тебе оточують, тоді енергія, не потрібно ніде її брати — вона є! »- зазначила 81-річна актриса в інтерв'ю.

Ще вона зізналася в тому, що не уявляє, як можна розділити творчість і лучного життя.

«Я трішечки така — не художники і не актриса.  Я живу в цьому і роблю те, що мені подобається — і все», — сказала Ада Миколаївна.

«Коли досягаєш такого віку, як мій, мені 81 рік, я перейшла в дев'ятий десяток свого життя, то цінуєш секунди!  Чи не хвилини, а секунди!  І коли ти знову повертаєшся в те місто, яке доріг твоєму серцю, твоїм спогадами, хочеш якогось прекрасного майбутнього цього міста, то це велика-велика радість і щастя! .. Я була недавно в Парижі — це надзвичайно цікаво, це прекрасно.  Але це — ін-ті-рес-но.  А коли до своїх приїжджаєш — розривається серце від ніжності, від подяки.  Так що я дуже ціную ті миті, коли ти стикаєшся з тим, що ти любиш », — додала Роговцева.