Новини про зірок
Подобається

Знаменита українка в Голлівуді Міла Йовович показала рідкісну сімейну фотографію

16/11/2018     Автор: Яна Романська
Знаменита українка в Голлівуді Міла Йовович показала рідкісну сімейну фотографію

Знаменита голлівудська актриса з українським корінням Мілла Йовович дуже рідко в соціальних мережах публікує спільні фотографії з чоловіком. Найчастіше своїх фоловерів зірка радує знімками з дітьми, світських заходів, фотосесій або зйомок в нових картинах.

Але два дні тому Мілла вирішила виправити цю ситуацію і поділитися з фанатами милим сімейним фото. У кадрі сім'я актриси виглядає дуже щасливою та гармонійною.

42-річна кінозірка опублікувала на своїй сторінці в Instagram рідкісний сімейний кадр в честь прем'єри нового серіалу її чоловіка, режисера Пола Андерсона. Зокрема, Йовович в підписі до фото привітала чоловіка з прем'єрою науково-фантастичного серіалу Origin, одну з головних ролей в якому виконав актор Том Фелтон, найбільш відомий за роллю Драко Мелфоя у фільмах про Гаррі Поттера.

«Вітаю свого неймовірного чоловіка з прем'єрою його нового супер-страшного науково-фантастичного хоррора Origin», — підписала кадр голлівудська зірка.

На початку листопада Йовович також опублікувала фото старшої дочки Еви і зворушливо привітала її з днем ​​народження.

«З днем ​​народження, моя солодка, добра, чарівна, мила дівчинка. Я не можу повірити, що мені пощастило провести з тобою останні 11 років свого життя. Ти кожен день даєш мені найкращий час в моєму житті і я безмежно вдячна за це. Мама любить тебе дуже сильно, моя дорогоцінна крихітко », — написала зоряна мама.

Нагадаємо, Йовович і Андерсон стали чоловіком і дружиною в серпні 2009 року після 7 років відносин. У пари підростають дві дочки — Ева Габо і Дашіен Іден.