Новини про зірок
Подобається

«Відваліть від нашої сім’ї»: Валерій Меладзе дав різку відсіч недоброзичливцям Альбіни Джанабаєвої в Мережі

16/11/2018     Автор: Яна Романська
«Відваліть від нашої сім’ї»: Валерій Меладзе дав різку відсіч недоброзичливцям Альбіни Джанабаєвої в Мережі

Відомий вітчизняний співак Валерій Меладзе втомився від критики на адресу своєї родини і дав жорстку відсіч всім недоброзичливцям.

Співачка Альбіна Джанабаєва і її чоловік Валерій Меладзе разом вже більше десятка років, але довгий час артисти приховували від публіки свої відносини. У артистів підростають двоє синів. Валерій та Альбіна воліють приховувати дітей від громадськості, особливо молодшого спадкоємця. Джанабаєва не хоче привертати зайву увагу до дітей і тому рідко тішить шанувальників будь-якою інформацією про спадкоємців.

Варто зазначити, що артисти перестали приховувати свій роман трохи більше чотирьох років тому. Весь цей час шанувальники пари з нетерпінням чекали їх спільного дуету, але лише на Новий рік Валерій вийшов на одну сцену з Альбіною, а компанію їм склали подружжя Костянтин Меладзе і Віра Брежнєва. Раніше Валерій розповідав в одному з інтерв'ю, що довгий час не з'являвся на одній сцені з дружиною, так як не бажав привертати увагу до особистого життя.

Втім, зоряна пара досі стикається з негативом на свою адресу. Так, користувачі Мережі часто критикують Меладзе за те, що він не був вірний дружині і пішов з колишньої сім'ї заради Альбіни. Зазвичай співак не реагує на негативні коментарі, однак на цей раз Валерій вирішив відповісти всім Хейтер і зазначив, що всім своїм дітям приділяє увагу.

«Що ж ви так турбуєтесь за моїх дітей? Я закохався в Альбіну багато років тому і зробив все, щоб вона полюбила мене. Ми вже більше 15 років разом. Дочки не обділені моєю любов'ю. Я обожнюю їх і дбаю про них, як про найдорожчих людей! У нас з Альбіною двоє синів, якими я пишаюся. Відваліть від нашої сім'ї і дбайте про своїх близьких. Пора всім заспокоїтися », — написав Меладзе в коментарі під публікацією подружжя. Альбіна Джанабаєва підтримала чоловіка, так як теж втомилася від критики на свою адресу.

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 

 

 
 

 

 
 
 

 

 

Всем прекрасного вечера!!!

Допис, поширений Валерий Меладзе (@meladze.ru)