Без категорії
Подобається

Ольга Сумська розповіла, як їй вдається бути стрункою в свої 51

16/11/2018     Автор: Яна Романська
Ольга Сумська розповіла, як їй вдається бути стрункою в свої 51

Фігура 51-річної актриси Ольги Сумської може змусити комплексувати багатьох юних дівчат.  Ми дізналися, в чому секрет її стрункості.

В одному з інтерв'ю Ольга Сумська зізналася, що їсть, щоб залишатися у формі.  Звичайно, при ненормований графіку, головне — це правильне харчування.

"Сніданок — каша, бутерброд з козячим сиром або сир. Сосиски, тости, жирна яєчня і інша важка їжа — це те, що ніколи не буде моїм сніданком. Що стосується філософії харчування, я вивела своє правило:« Краще їсти все, що рухається  і зростає, але не є то, що упаковано ». Раніше, якщо я бачила смачний шоколад, у мене була тремтіння по тілу від передчуття: я з'їдала підлогу плитки, запивала капучино — і ось воно, щастя! Сьогодні мені складно пригадати, коли я  останній раз їла шоколадні батончики і цукерки. "

Незважаючи на всі відрядження, зустрічі та заходи, Ольга не дозволяє собі розслаблятися в плані харчування.

"Навіть в божевільному ритмі — без вихідних та відпусток — я намагаюся харчуватися правильно. На гастролях беру приготовлену їжу з собою або замовляю« корисну »доставку — зазвичай на знімальному майданчику нам пропонують чай в пакетиках, печиво та сухарики, від яких я незмінно відмовляюся.  я навіть вожу з собою свій чай в термосі, а в проміжках між прийомами їжі п'ю чисту воду з лимоном — не менше 2-х літрів в день. на обід у мене, якщо я не на гастролях — пісний борщ, запечене м'ясо або риба.  на роботі ми зазвичай їмо в кафе, де я замість бізнес-ланч  їй прошу відварити мені кілька яєць або картопля в мундирі, їм овочі, а ввечері п'ю кефір. "

Звичайно, як і будь-якій дівчині, Ользі іноді хочеться побалувати себе чимось солоденьким.  Але актриса попереджає, що навіть балуватися потрібно з розумом.  Сумська може дозволити собі слабинку у вигляді шматочка торта або чорної шоколадки в першій половині дня.

"В ідеалі після 18 годин потрібно припиняти їсти. Але разом з тим, я обожнюю готувати і« за »те, щоб знаходити час на близьких і накрити для них стіл — запекти на вечерю паелью, м'ясо по-французьки, гаспачо з запеченими помідорами і  креветками, фуа-гра з малиново-брусничним соусом або пиріг з вишнями. Крім того, я не чекаю запрошень — іноді і сама можу запросити чоловіка в ресторан на вечерю. Жіноча ініціатива сьогодні дорогого коштує."