Новини про зірок
Подобається

«Для всієї Студії це дуже важлива подія»: «Дизель-шоу» влаштує особливий концерт пам’яті Марини Поплавської

16/11/2018     Автор: Яна Романська
«Для всієї Студії це дуже важлива подія»: «Дизель-шоу» влаштує особливий концерт пам’яті Марини Поплавської

7 березня 2019 року «Дизель Шоу» привезуть до рідного міста актриси Марини Поплавської особливий концерт.

В рамках Всеукраїнського туру на сцену Драмтеатру імені Кочерги в Житомирі вийдуть колеги і друзі загинувшої в страшному ДТП актриси. Дата вибрана не випадково — напередодні дня народження Королеви гумору.
«Коли ми прийняли рішення перенести Всеукраїнський тур на початок наступного року, для себе поставили мету — провести на батьківщині нашої Маринки концерт напередодні її дня народження, — розповів шеф-редактор «Дизель Студіо» Олексій Бланар. — Для всієї Студії це дуже важлива подія ».

Гумористи з'являться на сцені в такому складі: Єгор Крутоголов, Яна Глущенко, Євген Сморигін, Вікторія Булітко, Євген Гашенко, Олександр Бережок, Максим Неліпа, Євген Нікішин та Сергій Писаренко.

«Мабуть, це дуже символічно, що концерт в Житомирі пройде напередодні дівочого свята і в переддень Дня народження найвідомішої дівчата з Житомира, — каже актор Єгор Крутоголов. — Вона завжди жартувала, що любить більше свято 8 березня, ніж свій день народження. Тому що 8-го їй ніхто не нагадував про її віці. Думаю, ми обов'язково згадаємо номер «Похмілля після 8-го березня», який спочатку писався під мене, але Яна Глущенко запропонувала поміняти мене на Марину, і ми всі підтримали. По-моєму, вийшло дуже смішно ».