Новини про зірок
Подобається

Телеведуча Маша Єфросініна розповіла, що на її сестру напали: деталі

15/11/2018     Автор: Ігор Нагорний
Телеведуча Маша Єфросініна розповіла, що на її сестру напали: деталі

Телеведуча Маша Єфросініна поділилася у своєму особистому Instagram страшним інцидентом, який трапився з сестрою телезірки — Лізою.

 

Але про все по порядку. Спочатку варто зазначити, що саме у цей момент, коли це сталося, Маша написала та опублікувала пост, щоб розповісти своїм прихильникам про те, як потрібно реагувати на критику сторонніх людей. Вона згадала випадок, який стався під час другої вагітності в одному з салонів краси. Жінку попросили трохи зачекати на майстра в холі, тому вона почула наступне:

 

«Як раптом чую, з жіночого тіла в мохері, яке сидить при вході (а, відповідно, до мене спиною) лунає гуркітливе: «Дівчата, хто чув, ця кінчена Єфросиніна розродилася вже? Хто там, дівчинка або хлопчик?». Зал салону завмер, а мохерове тіло не вгамовується: «Нє, ну, капець, дратує вона мене, ось просто дратує!».  Я встаю, підходжу до неї і кажу: «Ви знаєте, не народила я ще, але, якщо залишите мені свій номер, обов'язково повідомлю», – написала Маша.

 

А одразу після цього Єфросініна повідомила, що на її сестру напали:

 

«Поки я писала цей пост, на мою сестру на вході в спортклуб накинулася жінка з кулаками, матами і прокльонами на адресу нашої сім'ї, звинувачуючи її в тому, що Ліза заблокувала її. Причому, за образи! Чужа думка, як бачите, зараз не має обмежувачів…».