Новини про зірок
Подобається

Переплюнула всіх: Дженніфер Лопес заробила 2 млн доларів за 20 хв, не заспівавши жодної пісні

15/11/2018     Автор: Яна Романська
Переплюнула всіх: Дженніфер Лопес заробила 2 млн доларів за 20 хв, не заспівавши жодної пісні

Знаменита американська співачка, актриса та модель і без того входить до списку найбільш високооплачуваних артистів планети, але недавно вона переплюнула всіх своїх знаменитих колег по цеху.

Дженніфер Лопес заплатили рекордний гонорар тільки лише за її присутність на церемонії відкриття фешенебельного торгового центру.
49-річній зірці навіть не довелося співати для гостей заходу — однієї її присутності на церемонії виявилося достатньо для необхідного престижу.

За те, що артистка провела трохи більше 20 хвилин на урочистому відкритті Doha Festival City Mall в Катарі, їй заплатили гонорар в 2 млн доларів.

Крім того, виконавиці виділили ще 1,2 млн доларів на супутні витрати для заходу — послуги перукаря, стиліста, майстра манікюру, масажиста, кухаря, охоронців та інший персонал знаменитості.
І як «вишеньку на торті» неповторній Джей Ло запропонували безкоштовно вибрати собі будь-який вподобаний одяг від одного з елітних брендів.

Напевно така щедра винагорода скрасить настрій Лопес після публічного конфлікту з екс-дружиною її бойфренда Алекса Родрігеса.