Новини про зірок
Подобається

«Мене зрадила близька людина»: Melovin відверто розповів про особисту драму

15/11/2018     Автор: Ігор Нагорний
«Мене зрадила близька людина»: Melovin відверто розповів про особисту драму

Відомий український співак Melovin , який представляв Україну на міжнародному пісенному конкурсі «Євробачення-2018», розповів про особисту драму.

Представник України на міжнародному конкурсі Євробачення-2018 співак Костянтин Бочаров, відомий як Melovin, відверто поділився історією про те, що у його житті був важкий момент, який він не так легко пережив, як хотілося.

За словами Кості, його нова  пісня з назвою «З тобою, зі мною, і годі», дуже близька та в той же час пов'язує його з сумними спогадами, про які він волів би забути.

Melovin пояснив, чому композиція була написана ще в минулому році, проте лише зараз  стала доступною для прихильників його творчості та просто для людей, які цікавляться.

«Якийсь уривок я написав рік тому, але закінчив її тільки зараз. Рік тому мене зрадила близька людина, я написав заготовку, але емоційно не був готовий її випускати. Зараз сталася подібна ситуація, і я вирішив, що все-таки потрібно вилити те, що таїться в затишних куточках моєї внутрішньої всесвіту. Ця пісня шалено для мене болюча, мені важко співати її на концертах. У мене постійно течуть сльози. Мені здається, мимоволі. Я в музичному плані якийсь мазохіст — мені важливо знову і знову проживати один і той самий момент», — зізнається артист.