Гороскопи
Подобається

ГОРОСКОП НА 17 ЛИСТОПАДА 2018 РОКУ

15/11/2018     Автор: Ігор Нагорний
ГОРОСКОП НА 17 ЛИСТОПАДА 2018 РОКУ

Овни

Ви давно вже не були настільки зайняті, як будете зайняті сьогодні. На вас звалитися буквально все і одразу, і у вас просто не буде шансу втекти від роботи. Тому краще робити її якісно і швидко.

 

Тілець

Сьогодні зірки обіцяють вам апатію і повну відсутність бажання працювати. У зв'язку з цим вранці можна абсолютно випадково не почути будильник, вдень затриматися на обіді, а ввечері раніше піти додому. Будьте обережні: як би ці поблажки собі не пошкодили вашій кар'єрі.

 

Близнюки

Близнюкам, схоже, доведеться забути про особисте життя. Комусь може знадобитися допомога, і ви цілий день будете сумлінно займатися чужими проблемами.

 

Рак

Зірки не радять вам приймати близько до серця все те, що вам скаже ваш бос. Звичайно, це буде швидше неприємна розмова, ніж приємна, але іноді наганяй теж потрібно отримувати.

 

Лев

Сьогодні ваше самопочуття буде в порядку, тому вам залишається тільки докладати зусиль, щоб підтримувати його в такому стані.

 

Діва

Що б не порадили вам ваші друзі щодо ваших любовних зв'язків, чиніть так, як вважаєте за потрібне ви самі. Не варто покладатися на чужий досвід, не факт, що він вам допоможе.

 

Терези

Сьогодні вам, можливо, доведеться займатися чимось, що не завдасть вам особливого задоволення. Але все ж вам доведеться змиритися і старанно працювати.

 

Скорпіон

Є ризик занадто перевтомитися на роботі, тому, щоб в кінці дня вас не виносили на ношах з офісу, сплануйте свій графік так, щоб можна було переключатися з одного виду діяльності на інший.

 

Стрілець

Цей день повинен залишити в пам'яті лише приємні спогади, хоча якихось особливих подій він і не обіцяє.

 

Козеріг

Не квапте події. І на вашій вулиці колись буде свято. Справжнє щастя потрібно чекати довго, щоб воно стало дійсно щастям.

 

Водолій

Сьогодні вам випаде нагода спробувати щось зовсім незвичайне в їжі. Як на рахунок устриць або равликів? А чому б і ні, адже життя одне!

 

Риби

Сьогодні є велика ймовірність потрапити в незручну ситуацію. Будьте готові тримати впевнене обличчя навіть в самій делікатній ситуації.