Новини про зірок
Подобається

«Одного разу в наше життя приходить та сама людина»: Віталій Козловський показав фото в обіймах з дівчиною

14/11/2018     Автор: Яна Романська
«Одного разу в наше життя приходить та сама людина»: Віталій Козловський показав фото в обіймах з дівчиною

Віталій Козловський опублікував інтригуюче фото в своєму профілі

Козловський – представник українського шоу-бізнесу, вміє отримувати задоволення від напруженого графіка, від затребуваності та від смачної їжі. Зірку в ньому розгледіла ще директор школи, яку співак підкорив артистичними здібностями. З тих пір артист бачить сенс своєї роботи в тому, щоб глядачі отримали ковток свіжого повітря. Після закінчення школи юнак перейнявся вибором між співом, хореографією та театральним мистецтвом.

У 2002 році, після перемог в популярних телешоу «Караоке на Майдані» і «Шанс», розпочав свій шлях у шоу-бізнесі. У 2003 році співак представляє Україну на пісенному конкурсі «Нова хвиля» в Юрмалі. Віталій Козловський виконав перший офіційний гімн української олімпійської збірної «Чемпіони».

На рахунку відомого виконавця безліч популярних пісень. Жінкам у житті Віталія Козловського відведено особливу роль. Співак не раз зізнавався, що не може жити без любові. Але Віталій хотів блищати на сцені, завойовувати серця дівчат і ніколи не хотів одружуватися. Ще три роки тому популярний український співак Віталій Козловський запевняв усіх, що не збирається одружуватися, адже у нього було стільки планів – вивчити англійську мову, щоб писати нею пісні, поїхати в Америку, щоб записати кліп. Але сталося щось дуже дивне. Він зустрів її!

Як розповідав сам Віталій, зустріч зі своєю майбутньою нареченою, учасницею шоу «Холостяк» Раміной Есхакзай сталася випадково.

"Зустріч з Раміной сталася завдяки збігу обставин. Я був на гастролях, побачив у ресторані журнал з Раміной на обкладинці. Мені якраз потрібна була героїня для кліпу. Саме такою вона і була у тій фотосесії, я побачив її у всій красі, в чому мати народила. І зрозумів, що мені така потрібна."

З Раміной він був знайомий давно, але раніше їх пов'язували виключно робочі стосунки. Робота над кліпом «Відпускаю на» зблизила Раміну та Віталія. Вони репетирували з ранку до вечора, і це, врешті-решт, їх дуже зблизило. Після закінчення зйомок співак зрозумів, що Раміни йому не вистачає — через три тижні після знайомства Козловський зрозумів, що закохався.

У березні 2017 року Віталій зробив Раміні пропозицію руки та серця. Вони почали підготовку до весільного торжества. Щаслива наречена вже приміряла весільну сукню, але все скасувалося. Раптово вона розірвала заручини. Раміна Есхакзай, яка розповіла всю правду про життя зі співаком, заявила, що вона не готова до шлюбу й не хоче квапити події. Кинутий наречений у свою чергу вирішив відповісти на цей вчинок несамовитою поезією, де висловив всю палітру своїх переживань, опублікувавши зворушливий вірш у своєму Instagram.

Зараз же співак поступово відійшов від минулих стосунків. Днями він опублікував знімок з дівчиною, яка ніжно лежить на співакові, обсипана трояндами. Про своє особисте життя до сьогодні Віталій вважав за краще взагалі нічого не говорити. У недавньому інтерв'ю співак розповів:

«Для особистого життя і кохання в моєму житті завжди є місце. Але я вже відчув на собі істинність фрази «щастя любить тишу», тому більше не хочу виносити особисте життя на огляд і робити його надбанням громадськості. Скажу лише одне: я дуже щасливий!», – розповів Віталій Козловський.

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 

 

 
 

 

 
 
 

 

 

Как проходит ваш четверг? Мой спокойно и размеренно… #🐯🐯🐯

Публикация от Anastasia Subina (@miss_asilisa)

 

А фото підписав, судячи з усього, звертаючись до колишньої нареченої, адже тепер Віталій з тією, яка робить його щасливим.

"Одного разу в наше життя приходить та сама людина… І ми починаємо дякувати тим, хто пішов з нього💖" Шанувальники одразу ж кинулися вітати артиста з тим, що його серце в повній готовності впустити нову любов.