Новини про зірок
Подобається

Ектор Хіменес Браво показав зворушливе фото з однією з учасниць проекту «МастерШеф»

14/11/2018     Автор: Віра Грицишин
Ектор Хіменес Браво показав зворушливе фото з однією з учасниць проекту «МастерШеф»

Ектор Хіменес Браво напевно один із найулюбленіших суддів на кулінарному проекті "Мастершеф". Його колумбійський шарм и неймовірна харизматичність просто зводить з розуму учасниць на проекті від сезону до сезону.

Новий, восьмий сезон наймасштабнішого кулінарного проекту країни, не став винятком. Усі учасниці нового сезону захоплюються Ектором и навіть фліртують з ним.

На своїй сторінці в Інстаграм Ектор опублікував нову світлину і саме з однією з учасниць "МастерШеф". Опинитись в кадрі з Ектором пощастило 40-річній Юлії Бурцевій з Миколаєва. 

На знімку Юлія зображена в червоному фартуху і Ектор щось цікаве (напевно) їй розповідає. Фото було зроблене під час зйомок одного з чергових конкурсів на проекті.

Юлія дуже задоволена такій компанії і мило посміхається на камеру. Шанувальники колумбійського гуру кулінарії оцінили фото на відмінно:


"Фотка супер👍👍👍👌, Юлічка молодчинка, дуже кльова)). З задоваленням дивлюся кожний випуск. Маса позитиву і емоцій. Ектор дуже гарна людина і коли він робить якісь зауваження учасникам,то це завжди доречно".