Новини про зірок
Подобається

Відома українська модель потрапила після ДТП в лікарню зі зламаним хребтом

13/11/2018     Автор: Яна Романська
Відома українська модель потрапила після ДТП в лікарню зі зламаним хребтом

Модель Тетяна Трібель зламала ногу і хребет в результаті падіння зі скутера.  Зараз дівчина перебуває в китайській лікарні і збирає гроші на операцію, завдяки якій зможе знову ходити.

 Навряд чи модель Тетяна Трібель передбачала, що робоча поїздка в Китай закінчиться справжньою трагедією.  Дівчина відправилася за кордон за контрактом, мріючи стати популярною не тільки на батьківщині в Україні, а й в усьому світі.

Однак 31 жовтня дівчина ледь не загинула під час катання на скутері.  За визнанням Трібель, раніше вона ніколи не сідала за кермо подібного транспортного засобу, але знайомий переконав її, що вона не постраждає.

 «У мене трапилася біда.  31.10.2018 близько години дня я потрапила в в аварію.  В результаті цього отримала перелом ноги і хребта.  Я перебуваю в тяжкому стані в Китаї в місті Сяминь.  Мені потрібна допомога.  Потрібна операція на хребті і реабілітація.  Мої рідні роблять все можливе, щоб забрати мене додому.  Мені дуже потрібна допомога », — розповіла дівчина в соціальній мережі.

 За словами Тетяни, вона врізалася в бордюр, після чого невдало впала зі скутера.  Дівчина відразу зрозуміла, що отримала серйозні травми, адже вона не могла рухатися і відчувала біль під час дихання.

 Зрозуміло, Трібель тут же доставили в китайську лікарню, але від роботи місцевих фахівців дівчина була в жаху.

 «Мене просто тягали, кидали на стіл, як мішок картоплі, щоб зробити рентген.  Чотири рази перекидали.  Чи не давали знеболюючих.  За шість годин дали ібупрофен.  Сильне знеболююче дали тільки тоді, коли я в один момент перестала дихати.  Це на четвертий день », — повідомила дівчина.

 Після того, як Тетяна дізналася про зламаний хребет, вона вирішила звернутися в українське консульство в Шанхаї.  Там моделі обіцяли допомогти з дорогою операцією.  Однак через відсутність медичної страховки почалися складнощі.  Тепер Трібель збирає кошти на лікування самостійно.  За словами дівчини, хірургічне втручання обійдеться їй в сім з половиною тисяч доларів, і ще близько тисячі знадобиться на спеціальний імплант, який допоможе їй знову почати ходити.

 Першими про трагедію дізналися родичі дівчини.