Новини про зірок
Подобається

«У моїй родині сталося велике горе»: Камалія відверто розповіла про смерть близької людини

13/11/2018     Автор: Ігор Нагорний
«У моїй родині сталося велике горе»: Камалія відверто розповіла про смерть близької людини

У родині відомої української співачки Камалії, дружини мільярдера Мохаммада Захура, сьогодні, 13-го листопада,  сталося горе. Про це артистка розповіла у своїй соціальній мережі «Instagram» — з життя пішов дідусь співачки, з яким вона була дуже близька.

Прихильники співачки одразу ж підкреслили у пості відвертість та щирість Камалії, яка не приховуючи емоцій, поділилася своїм горем зі своїм слухачем:

«У моїй родині сталося велике горе! На 89-му році життя пішов у світ інший мій улюблений дідусь, Шмаренков Анатолій Сергійович. Важко і боляче усвідомлювати втрату, не можу повірити в те, що більше його ніколи не побачу, чи не обійму, що не поцілую, що не поговорю по душах, не погомоніти по телефону, не поп'ю разом з ним чаю, не поїду з ним на рибалку і за грибами, не побачу його люблячих небесно синіх очей, що не… не… не…!!! І він більше ніколи не приїде до мене в гості, а я до нього тільки лише на могилу!!! Але ти залишишся вічно живим в моєму серці! Царство небесне, земля пухом новопреставленому Анатолію!», — написала Камалія.