Новини про зірок
Подобається

«Білявка у рожевому»: Тоня Матвієнко стала свідком жорстокої розправи

13/11/2018     Автор: Ігор Нагорний
«Білявка у рожевому»: Тоня Матвієнко стала свідком жорстокої розправи

Сьогодні, 13-го листопада, відома українська співачка Тоня Матвієнко поділилася епічним відео на своїй особистій сторінці у «Facebook», яке вже за три години набуло загальносуспільного резонансу у соціальних мережах, а коментатори розділилися на декілька таборів.  

Тоня Матвієнко оприлюднила пост з відео, на якому білявка у рожевому у самому центрі Києва розписала білий автомобіль нецензурною лексикою та розтрощила автівку сокирою. Причина поки не відома, проте з настрою дівчини підписники Тоні зробили висновок, що автомобіль належить її бойфренду, або краще сказати екс-бойфренду, який, видається, зробив їй щось дуже жахливе, адже помсту «білявка у рожевому» обрала жорстоку.

Українська ж співачка, обідаючи у кав’ярні, просто стала свідком такої «розправи» зі сторони дівчини та вирішила задокументувати цей інцидент, знявши на відео та виклавши на своїй сторінці. На фоні можна почути, як Тоня сумнівається, що має робити: викликати поліцію чи як взагалі потрібно реагувати у такій ситуації.

Після того, як невідома білявка закінчила трощити автомобіль, вона сіла у свою машину та просто поїхала з місця злочину.

Тоня ж ситуацію прокоментувала, як:

«Чудовий день🌞 тільки не у нього… #свідок».   

У коментарях прихильники співачки розділилися на декілька таборів: одні підтримали рішення «білявки у рожевому» саме так помститися, інші жартували, що це «штраф за неправильне паркування», а треті засудили та обурилися реакції людей, які «просто стояли та знімали, а не викликали поліцію» або самі не зупинили руйнування чужого майна.