Новини про зірок
Подобається

«Зірватися дуже легко»: Євген Кот розповів про небезпечний трюк з Мішель Андраде

12/11/2018     Автор: Яна Романська
«Зірватися дуже легко»: Євген Кот розповів про небезпечний трюк з Мішель Андраде

Мішель Андраде також освоїла кілька трюків нетанцевальных

11 листопада завершився вже 12 ефір самого танцювального шоу України — Танці з зірками 2018. Жорстоке правило залишилося незмінним — з ефіру до ефіру проект покидає одна зіркова пара. На цей раз шоу, за результатами глядацького голосування журі, пішли співачка Мішель Андраде і її партнер Женя Кіт.

Зазначимо, що під час 12-го ефіру залишилися пари представляли публіці відразу два танцю. Мішель і Женя підготували поп-джаз і танго. Якщо першу постновку судді проекту оцінили в 30 балів, то танго порахували "слабеньким" і дали йому всього 24 бали.

Самі ж Мішель і Кіт навпаки зазначили, що ця постановка була однією з найбільш складних і навіть небезпечних.

"Для танго ми використовували китайський підвісний пілон… Це дуже складний жанр повітряної акробатики, який вимагає багато енергії. Репетирувати на ньому довго не виходить, тому я навіть не скажу, що ми відпрацювали всі трюки по багато разів", — розповідає Женя Кіт.

"Я готував цей трюк до циркового ефіру "Танці з зірками", але через хворобу нам тоді не вдалося його використовувати, і це добре. Тому що в цьому номері з Алексєєвим він не просто був конструкцією, а важливим елементом, який доповнив неймовірну ідею номера, за що я особливо вдячний нашим режисерам Наташі Лисенковой, Наташі Острикової, і головному хореографу Олені Шоптенко", —пояснює танцюрист.