Новини про зірок
Подобається

Слава Камінська вирішила не продовжувати розмову і відповіла критикам

12/11/2018     Автор: Ігор Нагорний
Слава Камінська вирішила не продовжувати розмову і відповіла критикам

Слава Камінська недавно опублікувала кілька колажів, де показувала, як на виглядає до і після пластики.  Через це Хейтер написали купу негативних коментарів співачці

Солістка популярного українського музичного дуету «НеАнгели» Слава Камінська відповіла на критику на свою адресу, виражену у великій кількості коментарів, залишених «диванними» б'юті-експертами до фотоколажів, на яких зірка порівняла свої нинішній зовнішній вигляд і те, як вона виглядала кілька років тому  (до і після пластики).  Камінська тоді зазначила, що вік йде їй на користь.  Пост з відповіддю Хейтер артистка опублікувала в своєму Instagram.

Серія колажів викликала бурхливу і не завжди адекватну реакцію у користувачів, проте Слава не стала відмовчуватися і гідно відповіла.

«Розлючені у нас молодички.  Люди не вміють радіти за інших і це дуже сумно.  Я не хочу нікого вчити, просто з особистого досвіду знаю, що негатив — це така зараза, від якої складно позбутися.Мало того, що повертається, так ще й роз'їдає зсередини!  Сонечко світить навіть взимку, тільки одних воно гріє, а інших сліпить і дратує.  Всім гарного дня, подивіться, яка ніжна осінь сьогодні за вікном », — доброзичливо написала співачка.