Гороскопи
Подобається

Гороскоп на 14 листопада 2018 року

12/11/2018     Автор: Яна Романська
Гороскоп на 14 листопада 2018 року

ОВЕН

 Якщо ви відчуваєте, що не готові до прийняття важливого рішення — не форсує події.  Почекати кілька днів і ще раз все зважте.  Настрій у вас буде активне, ви захочете попрацювати.

 ТЕЛЕЦЬ

 Будьте в гармонії з собою.  Завершіть всі справи, які ви чомусь відкладаєте на завтра.  Уникайте конфліктів.

 БЛИЗНЮКИ

 Зірки радять Близнюкам хоча б іноді згадувати про почуття міри, інакше йому нагадають про це "схудлий" гаманець і пара зайвих кілограмів на стегнах.

 РАК

 День сприятливий в усіх сенсах: в любові і в роботі.  Сміливо заводите нові знайомства і починайте нові справи.  Початок весни явно вам благоволить.

 ЛЕВ

 Улюблені будуть в гарному настрої.  Якщо тільки ви їм не зіпсуєте настрій через свою гарячковість.  Виставляти в продаж свої речі не слід.

 ДІВА

 Ніхто не подбає про ваших інтересах.  Навколишні егоїстично можуть користуватися вашим добрим ставленням до них.  Пам'ятайте і про себе.  Використовуйте шанс перейти на більш високу посаду.  Це матеріально вигідний крок.

 ТЕРЕЗИ

 Якщо все буде складатися для вас вдало, то незабаром ви отримаєте довгоочікуване задоволення від досягнення мети, заради якої працювали на повну потужність.

 СКОРПІОН

 Не робіть важких завдань, нікому нічого не обіцяйте в цей день, щоб не уславитися брехуном.  Буде прикро, якщо виконати обіцяне не вийти.

 СТРІЛЕЦЬ

 Зірки обіцяють вам вельми сприятливий день для спорту і активного відпочинку.  У цей день ваш мінливий внутрішній світ може зажадати нових вражень — порадуйте його.

 КОЗЕРІГ

 Неприємності чатують вас в побуті.  Ви можете покалічитися або поранитися.  Але цей день добре підходить для поїздок і зустрічей поза домом.  Там вам буде безпечніше, ніж в рідних пенатах.

 ВОДОЛІЙ

 Чи не мучити коханої людини своїми дрібними причіпками.  Краще сконцентруйтеся на роботі.  Вам можуть надійти більш ніж привабливі пропозиції.

 РИБИ

 Може активно розвиватися сфера зв'язку, контакти між приватними особами та організаціями.  Якщо ви ще не користуєтеся телефоном мобільного зв'язку, зараз саме час його придбати.