Гороскопи
Подобається

ГОРОСКОП НА 13 ЛИСТОПАДА 2018 РОКУ

11/11/2018     Автор: Ігор Нагорний
ГОРОСКОП НА 13 ЛИСТОПАДА 2018 РОКУ

ОВЕН
У цей день займіться тим, що приносить вам задоволення. Важливі переговори, зустрічі та підписання контрактів перенесіть на інший день.

ТЕЛЕЦЬ
Вам не вистачає здорового практицизму. При купівлі речей враховуйте їх функціональність. Зовнішня привабливість може бути оманливою.

БЛИЗНЮКИ
Важливі справи на деякий час краще відкласти. Зараз ви можете опинитися в багатьох питаннях некомпетентними або просто помилятися.

РАК
Зірки пророкують матеріалізацію того позитивного, що намітилося в попередні дні тижня. Зростає життєвий потенціал, сексуальна енергія, особиста чарівність.

ЛЕВ
Займіться переоснащенням житлового приміщення. Викиньте з дому старий мотлох. Не купуйте побутову техніку. Багато занепокоєння клопоти принесуть діти і хворі члени родини.

ДІВА
У цей день можна приймати важливі рішення, що стосуються професійних питань. Колеги і союзники готові підтримати вас, завдяки їхній допомозі ви досягнете блискучих результатів.

ТЕРЕЗИ
У вас навряд чи з'явиться час для відпочинку, швидше за все, відпочивати зможуть тільки ваші рідні та близькі, а ви щедро будете фінансувати їх відпочинок.

СКОРПІОН
Цей день перевірить щирість ваших намірів. Будучи налаштованими на успіх, ви багато чого досягнете на роботі і в особистому житті.

СТРІЛЕЦЬ
Проявіть твердість характеру, але ні в якому разі не байдужість. І не з'ясовуйте стосунки з коханою людиною. Ваша сварка може перерости в серйозний конфлікт.


КОЗЕРІГ
Сьогодні не пропустіть можливість укласти вигідну угоду. Можна переходити на нову роботу. Будь-яке починання згодом принесе хороші результати. Але не варто занурюватися з головою в проблеми і ставити все на кін.

ВОДОЛІЙ
Ви будете багато вкладати і навіть позичати гроші, щоб здійснити всі задумані плани. І вже зовсім скоро зможете не тільки повернути борги, а й накопичити певну суму.

РИБИ
Ситуація буде загострюватися, і підсумком ваших дій може виявитися як тріумф, так і поразка.