Новини про зірок
Подобається

«Там моє коріння»: Світлана Лобода на російському телеканалі згадала про Україну

10/11/2018     Автор: Ігор Нагорний
«Там моє коріння»:  Світлана Лобода на російському телеканалі згадала про Україну

Відома українська співачка Світлана Лобода, яка буквально переїхала на постійне місце проживання до Російської Федерації, нещодавно відверто зізналася у прямому ефірі одного з російських телеканалів, що сумує за Батьківщиною та розповіла, що щиро любить місце, де народилася та дорослішала:

«Я сумую за станом, по відчуттю, там моє коріння. Це неможливо якимось чином зруйнувати. Коли ти народжуєшся у певній країні, в певному місці, то його дуже сильно любиш, і любиш щиро», — зізнається співачка.

Співачка також зазначила, що зараз мріє про те, щоб повернуться додому і організувати великий концерт на Батьківщині:

«Дайте нам ще трохи часу, ми зберемо там великий концерт і всі будуть щасливі. І я впевнена, що все налагодиться», — додала Світлана Лобода.

Відомо, що не так давно у цьому ж шоу  Лобода розповіла, як їй важко було пережити втрату близької людини. Виконавиця розповіла, що це був один з найскладніших періодів в її житті, який і досі не залишає її у спокою.

Також нагадаємо, що останнім часом продовжують збиратися чутки навколо роману Світлани Лободи з солістом популярного німецького гурту, подейкують навіть, що він є батьком доньки Світлани – Тільди.