Гороскопи
Подобається

ГОРОСКОП НА 12 ЛИСТОПАДА 2018 РОКУ

10/11/2018     Автор: Ігор Нагорний
ГОРОСКОП НА 12 ЛИСТОПАДА 2018 РОКУ

ОВЕН
У якийсь момент на шальках терезів з'являться ваше бажання безкорисливо допомогти і виникнуть пов'язані з цим власні незручності. І все ж буде прийнято рішення повністю відповідати вашим намірам.

ТЕЛЕЦЬ
Правильно розставте свої пріоритети. Можливо, варто поекспериментувати із зовнішністю. Навколишні це оцінять по достоїнству.

БЛИЗНЮКИ
Проведіть більше часу зі своєю пасією — і ваші відносини отримають в своєму розвитку відчутний поштовх. Запросіть партнера в ресторан або на вечірній сеанс у кіно.

РАК
День приємного спілкування з коханими. Не приховуйте своїх почуттів. Доля дасть вам шанс завоювати серце своїх обранців.

ЛЕВ
Приймайте запрошення на вечірки і зустрічі. Є шанс познайомитися з близьким по духу людиною.

ДІВА
Вмійте прощати. Першими йдіть на примирення з батьками і улюбленими. Вас помітять. Реалізуйте ідеї, які давно виношували. Будете в центрі уваги.

ТЕРЕЗИ
З начальством відношення не будуть складатися. Можливо, вам повернуть проект і змусять переробити його з самого початку. Варто вирішувати питання, пов'язані з майном. Удача — на вашому боці.

СКОРПІОН
Будуть спливати в пам'яті неприємні сторінки особистого життя. Не давайте волю почуттям. Згадайте щось світле в своєму минулому.

СТРІЛЕЦЬ
Ви легко зможете задовольнити свої помірні бажання. Не найкращий день для початку інтимних стосунків. Замість задоволення ви отримаєте неприємні враження.

КОЗЕРІГ
Не беріть кредити під заставу. Трохи почекайте. Ваші слова можуть бути невірно сприйняті. Доводите своє особливе ставлення до улюблених добрих справ.

ВОДОЛІЙ
Несподівано для себе ви відкриєте в своїх партнерах нові риси. Радикально змінювати ставлення до них нерозумно. Всі ми не святі. Ув'язнені в цей день фінансові домовленості будуть вигідні для вас.

РИБИ
Бережіться фанатично відданих вам людей. Вони можуть не залишити вам часу для занять власними справами