Без категорії
Подобається

Віра Брежнєва була помічена з новим коханим

09/11/2018     Автор: Яна Романська
Віра Брежнєва була помічена з новим коханим

Артистка в обнімку з хлопцем шокувала користувачів.

 Нещодавно громадськість дізналася новина, що у Віри Брежнєвої та її чоловіка Костянтина Меладзе з'явилися проблеми в сімейному житті.  Артистка сама писала в інтернеті, що готова знову народити, щоб чоловік не пішов від неї.  Ще одним доказом стало те, що на дні народження батька Меладзе Брежнєва не була присутня.

Напередодні з'явилася інформація, що благовірний виконавиці може залишитися не тільки без дружини, але і без грошей.  Справа в тому, що знаменитість була помічена в компанії Ігоря Верніка. Незважаючи на всі нюанси, вірні шанувальники продовжують сподівається, що всі чутки не є правдою.  Тим більше сама Брежнєва не коментувала цю інформацію.  Однак нещодавно Віра Брежнєва знову приголомшила своїх фанатів.  Справа в тому, що артистку помітили в компанії нового коханця.  У мережі знаменитість опублікувала новий знімок, на якому зображена в обнімку з молодим і красивим чоловіком — Олексієм Молчановим.

 Привернуло увагу користувачів то, що на фото молоді люди обіймалися.  Імовірно, в шлюбі артистки і Костянтина Меладзе все таки є проблеми.  Можливо вони засновані на невірності Брежнєвої або на її легковажність, адже вона не перший раз в стосунках.  Відзначимо, що всі попередні улюблені співачки після їхнього розлучення оголошували себе банкрутами.  Також є версія, що проблеми пов'язані з побутовими питаннями, або навіть через постійну відсутність дружини, адже вона публічна особа і у неї концерти.