Новини про зірок
Подобається

Відома українська ведуча отримала нагороду в Росії

09/11/2018     Автор: Ігор Нагорний
Відома українська ведуча отримала нагороду в Росії

Колишня ведуча тревел-шоу «Орла і решки», а також учасниця української «Фабрики зірок», Регіна Тодоренко, отримала чергову премію в Росії.

Регіні дісталася премія російського журналу «ОК!» —  «Більше ніж зірки» 2018-го року.

Щоправда, ця премія була призначена не лише українській телеведучій, а й її нареченому – співаку Владу Топалову. Закохані стали переможцями у номінації  «Пара року».

Під час вручення премії Тодоренко сильно хвилювалася та постійно записувала сторіс, у яких питала своїх прихильників, чи голосували вони за неї та Влада.

До речі, в номінації «Головний герой. Музика», були заявлені українські виконавці Світлана Лобода та Макс Барських, але переміг репер Василь Вакуленко (Баста).

Екс-ведуча «Орла та Решки» на вручення премії прийшла у сірій з блискітками сукні, яка обтягувала її вже великий живіт.

«Якщо що – ми всі хрещені батьки!», – редакція журналу виклала фото Регіни з Владом.

Нагадаємо, що 30 листопада 2017-го року телеведуча оголосила на своїй сторінці в Instagram про те, що вона йде з тревел-шоу «Орел і решка». А у грудні 2017-го стало відомо що Регіна Тодоренко стала ведучою шоу «Мейкапери» на телеканалі «Пятница!».

 
 
 

 
 
 
 
 

 
 

 
 
 

Ребятушки, родные) СПАСИБО , что голосовали за нас 🙏🏻🙏🏻🙏🏻 Вы — моя самая настоящая поддержка ❤️💪🏻 Без вас мы бы не получили премию @okmagazine_ru #БольшеЧемЗвезды ! Благодарим также журнал #ОК , @vadim_vernik , @ivernik за прекрасный вечер, приятные эмоции и такую желанную статуэтку 🙏🏻 Мы с @vladtopalovofficial стали парой года , но теперь на наших плечах миссия ещё важнее , как говорит мой муж : «СТАТЬ РОДИТЕЛЯМИ ГОДА»! ❤️ Style — @irushairusha Mua&hair — @yanabuzychkina Прекраснейшее платье — @beloezoloto #регинатодоренко #reginatodorenko #регинапутешественница🌎🌏🌍

Публикация от regina todorenko (@reginatodorenko)