Новини про зірок
Подобається

Солістка української групи «НеАнгели» Слава Камінська показала, як змінилась протягом декількох років

09/11/2018     Автор: Яна Романська
Солістка української групи «НеАнгели» Слава Камінська показала, як змінилась протягом декількох років

Солістка української групи "НеАнгели" Слава Камінська оприлюднила колаж з власних знімків: зроблених недавно і кілька років тому.

 Солістка української групи "НеАнгели" Слава Камінська показала, як виглядала раніше і зараз.  Добірку знімків вона розмістила в Instagram.

 "У дзеркалі зазвичай не помічаєш змін, але мені прислали цей колаж, і я зрозуміла, що все роблю правильно. Не треба боятися часу, в моєму випадку, наприклад, воно йде на користь. З'являються мізки, знаходиться мудрість, і ти розумієш, що  перепалене майже червоне волосся ще нікого не робили красивіше. Власне, як і брови-ниточки або стрілки товщиною в палець! Любіть себе, доглядайте за собою, змінитися може кожна! Ви навіть не уявляєте, як ваше обличчя може елементарно поміняти форма брів. Не треба  купувати чергові джинси, мода змінюється,  краще купіть вітаміни для волосся, наприклад. Інвестуйте в себе, це окупається в 99% випадків ", — написала вона.

 
 
 

 

 
 
 
 

 
 

 
 
 

В зеркале обычно не замечаешь изменений, но мне прислали этот коллаж и я поняла, что всё делаю правильно😂 Не надо бояться времени, в моем случае, например, оно идет на пользу. Появляются мозги, обретается мудрость и ты понимаешь, что пережженные почти красные волосы еще никого не делали красивее😂 собственно, как и брови-ниточки или стрелки толщиной в палец!)) Любите себя, ухаживайте за собой, изменится может каждая! Вы даже не представляете, как ваше лицо может элементарно поменять форма бровей😱 Не надо покупать очередные джинсы, мода меняется, лучше купите витамины для волос, к примеру. Инвестируйте в себя, это окупается в 99% случаев😏

Публикация от Babaslavka (@babaslavka)

 Співачка заміжня за пластичним хірургом Едгаром Камінським.  У їхній родині двоє дітей.  Слава народила дочку Лауру 6 грудня 2015 року.  Син Леонард народився 13 грудня 2014 року.