Новини про зірок
Подобається

«Син?!»: Олеся Жураковська шокувала шанувальників новим фото

09/11/2018     Автор: Ігор Нагорний
«Син?!»: Олеся Жураковська шокувала шанувальників новим фото

Популярна українська акторка театру та кіно Олеся Жураковська не так давно опублікувала у своєму особистому аккаунті «Instagram» милу фотографію з молодим симпатичним хлопцем.

 

Підпис до фото вкрай приголомшив шанувальників Жураковської, і вони одразу ж почали будувати цілі теорії про те, хто цей молодий чоловік.

 

Нагадаємо, що Олеся Жураковська в розлученні та в одному з інтерв'ю розповідала, що у неї була тривала пауза в прояві почуттів до протилежної статі:

 

«Навіть після того, як я розірвала відносини з моїм чоловіком, було кілька років, і я навіть почала хвилюватися, що моє серце як льодом покрилося. Якось дивно. Тому що для мене завжди було нормально захоплюватися, звертати на кого-то увагу, а тут така захисна реакція».

 

Але хлопець на фото навряд чи є новим коханим Жураковської. Актриса позначила його на фото активним посиланням і, якщо по ньому  перейти, то можна дізнатися, що молоду людину поруч з Олесею звуть Іван Цісар і він не так давно одружився. Також, з соціальної мережі Instagram хлопця стає зрозуміло, що він займається спортом і фанат футболу, але ніяких зачіпок про те, ким він доводиться артистці — немає.

 

Але з коментаря актриси Олесі Жураковської стає зрозуміло, що хлопець грає не останню роль у її житті — до того ж, судячи з усього, акторка бачила, як він росте, і навіть брала безпосередню участь у його вихованні:

 

«Улюблений і рідний. Так здорово було тримати в руці твою крихітну долоньку, тепер ти сам підтримуєш і ведеш за руку, коли мені потрібна твоя допомога #zhurakivska_olesya #family #love #joy #happiness », — написала жінка.

 

Шанувальники у коментарях почали припускати та будувати здогади, але деякі вирішили прямо запитати: «Сииин ??? 😲 ».

 

Акторка ніяк не прокоментувала, але відомо, що у Олесі немає дітей, хоча вона сама неодноразово говорила, що хотіла би, щоб діти у неї були обов'язково.

 

Оскільки, Жураковська ніяк не коментує те, ким доводиться їй молодий хлопець, шанувальники продовжують губитися в здогадах, але в той же час вони переконані, що ким би він не був — головне, що він підтримує їх улюблену акторку та телеведучу.