Новини про зірок
Подобається

«Такої підстави я точно не очікував»: Незмінний ведучий «Сніданку з 1+1» Руслан Сенічкін залишив студію програму

08/11/2018     Автор: Яна Романська
«Такої підстави я точно не очікував»: Незмінний ведучий «Сніданку з 1+1» Руслан Сенічкін залишив студію програму

Незмінний ведучий ранкової програми «Сніданок з 1 + 1» Руслан Сенічкін сьогодні став досить навіть "змінним". Він залишив студію програми і пішов в невідомому напрямку.

Його місце сьогодні, 8 листопада, зайняв ведучий шоу «Король десертів» Володимир Остапчук. Він і провів ранковий ефір на пару з співведучою Сенічкіна Людмилою Барбір. З цього приводу на офіційній сторінці програми в Інстаграмі з'явився інтригуючий пост: «Глядачі просили! Ми виконуємо. Сьогодні новий ведучий «Сніданку» Володимир Остапчук в парі з Людмилою Барбір. Дивіться ».

На цю тему висловився і сам Остапчук в соцмережі: «WTF? Я замість Сенічкіна сьогодні веду «Сніданок» разом з Людмилою Барбір. Такої підстави від тебе, Руслан Сенічкін, я не очікував … Просто образився і пішов зі студії. А я працюю".

У коментарях прихильники ранкового шоу трохи запанікували і стали вимагати в телеканалу повернути Сенічкіна в проект. Тут же в коментарях їх заспокоїли — Руслан просто полетів до Львова у справах. Заміна Остапчуком була вимушеним кроком.

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 

 

 
 

 

 
 
 

 

 

Глядачі просили! Ми виконуємо. Сьогодні новий ведучий Сніданку @vova_ostapchuk у парі з @liudmila.barbir Дивіться!

Публикация от Сніданок з 1+1 (@snidanok)