Новини про зірок
Подобається

«Нині ми чекаємо і боремось за те, щоб мозок запрацював»: українська співачка знову госпіталізована

08/11/2018     Автор: Ігор Нагорний
«Нині ми чекаємо і боремось за те, щоб мозок запрацював»: українська співачка знову госпіталізована

Ніна Кірсо, солістка гурту «Фрістайл», з нову опинилася у лікарні в Полтаві. Про це повідомила вчора, 7-го жовтня, сестра Ніни, Алла Кірсо. 


Відомо, що Ніна Кірсо у червні поточного року перенесла інсульт. У той момент, коли це сталося, вдома нікого не було і артистка пізно опинилася у лікарні. За життя артистки боролися, як лікарі у Полтаві, так і лікарі у приватній Києвській клініці.

«Нині ми чекаємо і боремось за те, щоб мозок запрацював, взяв на себе функцію  і виконував її. Я не лікар, але вже відчуваю себе ніби лікарем. Нінин стан не залежить від лікарів, не хочу їх образити. Вдома і стіни лікують. До того ж я зрозуміла, що наші полтавські лікарі – найкращі, у Ніни прекрасний догляд. Тож якщо диво станеться, то воно станеться саме тут – у Полтаві, в рідних стінах. Ми в це віримо, у нас немає іншого виходу. Не буду лукавити – стан стабільно тяжкий. Зовні – спляча красуня. А от коли станеться диво, це буде наша жива Ніна, котра всіх заряджала своїм ентузіазмом, веселощами, це наш дороговказ – це всі скажуть, навіть ті, хто її знає хоч трошки», — зізналася сестра співачки. — Нам дуже тяжко без неї, вона в кожному куточку вдома, в душах наших. ЇЇ вистачало на всіх, а нині….тому так тяжко без неї. Ми сподіваємось, що Бог поверне нам Ніну».

У приватній клініці родині Ніни Кірсо довелось зіштовхнутись із недобросовісними лікарями, перебування, коштувало дорого, обіцяли повне одужання, натомість рідні підозрюють , що відбувалось банальне  «викачування» грошей, а результату ніякого. 

До слова, гурт «Фрістайл» вчора святкував ювілей – 30 років, але концерт благодійний – був зроблений для одужання Ніни Кірсо.