Новини про зірок
Подобається

«Кокаїн я спробував»: Ігор Ласточкін розповів, що вживав наркотики

08/11/2018     Автор: Ігор Нагорний
«Кокаїн я спробував»: Ігор Ласточкін розповів, що вживав наркотики

Популярний український комік та шоумен Ігор Ласточкін, тренер відомого гумористичного шоу «Ліга сміху» та улюбленець «Танців з зірками», а також ведучий «Розсміши коміка», зробив відверту заяву.  

Ігор Ласточкін нещодавно відверто розповів про один з темних моментів своєї біографії – виявляється, що гуморист вживав наркотики.

Він зізнався, що коли дізнався, який вплив наркотики мають на людський організм, він самостійно зрозумів, що у житті можна обійтися і без додаткових «розслабляючих» засобів.

"Кокаїн я спробував один раз", — зізнався Ласточкін , який вже майже десять років веде здоровий спосіб життя та не вживає алкоголь.

"Класно. Ейфорія. Дорого шалено. Не для нас це все. Я розумію, для чого вони були придумані, всякі ці прискорювачі, амфетаміни. Це для людей, яким, наприклад, потрібно проводити якісь дослідження, для вчених, яким ні секунди не можна спати, потрібно стежити за процесом, для цього потрібно використовувати наркотики, а не для того, щоб просто марнувати життя… немає в цьому ніякої потреби", — впевнений гуморист.