Плітки
Подобається

«Там всередині склепу порожньо»: фанати поп-короля Майкла Джексона не вірять в смерть легендарного артиста

07/11/2018     Автор: Яна Романська
«Там всередині склепу порожньо»: фанати поп-короля Майкла Джексона не вірять в смерть легендарного артиста

Шанувальники померлого короля поп-музики Майкла Джексона обговорюють в соцмережах відео. Воно було знято в склепі свого кумира.
Його зняла сестра Майкла Латойа ще 25 червня 2018 року, це був день народження співака. Відео було розміщене на YouTube.
Фанати Майкла Джексона вважають, що їх кумир не помер.

Однак після детального розгляду ролика автор поста вказав, що в склепі немає напису з ім'ям Майкла Джексона. Це може бути свідченням того, що в склепі відсутнє і його тіло. Користувач написав коментар: «Там всередині порожньо, у нас викликають питання і документи про його смерть, і результати розтину. Насправді він не помер».

У коментарях багато хто погоджується з автором, оскільки це теорія дуже популярна у фанатів зірки. Самі основні коментарі: «Ви маєте рацію, якщо він насправді тут похований, то де напис?», «Я вірю, що Майкл живий».

Серед інших ознак, які вказують на те, що смерть співака могла бути інсценуванням — нестикування в різних документах і відсутності запису про смерть співака в поліцейській базі даних. Також були помилки в свідоцтві про смерть. Фейкову смерть Джексона підігрівають і рекордні продажі його записів.

Нагадаємо, що артист помер 25 червня 2009 року в Лос-Анджелесі.
За інформацією впливових видань, в 2018 році Майкл Джексон "заробив" 400 мільйонів доларів, що в 30 разів перевищує суму, яку він отримував в останні роки життя.