Гороскопи
Подобається

Гороскоп на 9 листопада 2018 року

07/11/2018     Автор: Яна Романська
Гороскоп на 9 листопада 2018 року

ОВЕН
Зосередьтеся на своїй сім'ї. Сьогодні вони, як ніколи потребують вас і вашої підтримки. Не ігноруйте їх прохання.

ТЕЛЕЦЬ
Сьогодні цілий день події навколо вас будуть розвиватися стрімкіше нікуди. Щось так і хоче наштовхнути вас на одну важливу для вас рішення.

БЛИЗНЮКИ
Вам катастрофічно не вистачає особистого простору. Ви цілий день витратите на усвідомлення того, що саме відбувається з вами, але зрозумієте це вже під вечір, коли залишитеся наодинці з собою.

РАК
Сьогодні ви будете переживати через втрату часу. Вам буде здаватися, ніби вас абсолютно не цінують, не слухають і не розуміють оточуючі.

ЛЕВ
Сьогодні вас дуже здивують. Ви не будете очікувати, що людина, з якою, як вам здавалося, у вас встановилася стабільність — поводиться відчужено і придушене. Цілий день ви будете терятся в здогадах, чому так. Але це не пов'язано з вами.

ДІВА
Сьогодні вам потрібно бути розсудливими. Ви втратите відлік часу, коли ввечері зустрінетеся з друзями, адже нарешті зможете розслабитися. Але не втрачайте голови, тільки лише відлік часу.

ТЕРЕЗИ
Всю свою увагу сьогодні слід зосередити на тому, як краще закінчити проект, який вам довірили, а все все ніяк не закінчите, хоча дедлайн був кілька днів тому.

СКОРПІОН
Сьогодні ви цілий день занурені в свої особисті думки. Філософські думки про те, хто ви, де ваше місце і, в чому ж сенс вашого існування — буде змушувати вас хвилюватися цілий день.

СТРІЛЕЦЬ
Сьогодні ви будете турбується через те, що вас оточують недобросовісні люди, які нарова вам нашкодити. Але, насправді, це лише ваші страхи. Не хвилюйтеся даремно і расслабтесь.

КОЗЕРІГ
Сьогодні відбудеться тієї довгоочікуваний відверта розмова з тією людиною, до якого ви так давно намагалися пробратися в душу. Зустріч відбудеться абсолютно випадково. Вас це зіб'є з толку.

ВОДОЛІЙ
Сьогодні вам вдасться вирватися зі своєї звичайної рутинного життя, з якою ви так давно хотіли втекти. Сьогодні у вас вийде зовсім небагато відпочити, розслабитися і забутися про свої проблеми.

РИБИ
Сьогодні ви зможете знайти себе в одному з абсолютно дивному і незвичному для вас справі. Не бійтеся нового.