Новини про зірок
Подобається

Стало відомо хто став переможницею шоу пишнотілих красунь «Модель- XL»

07/11/2018     Автор: Яна Романська
Стало відомо хто став переможницею шоу пишнотілих красунь «Модель- XL»

Напередодні стало відомо ім'я переможниці шоу для пишних красунь «Модель XL».
Фінальний конкурс виявився максимально наближеним до реальної роботи моделей. Претенденток на перемогу Наталю Петрик, Анну Логвинову і Ірину Віршик випробовували екстремальною фотосесією на конях в воді. А потім на дівчат чекав головний іспит — участь в показі нової колекції Андре Тана в рамках Ukrainian Fashion Week. Моделі-пампушки вийшли на сцену з зірками шоу-бізнесу Олею Поляковою, Лесею Нікітюк і топ-моделями світового рівня.

У підсумку судді проекту Катерина Осадча, Тетяна Мацкевич, Андре Тан та Богдан Юсипчук прийняли непросте рішення і назвали ім'я переможниці. Нею стала 23-річна студентка зі Львова Наталя Петрик. Дівчина захоплюється кулінарним мистецтвом і мріє стати професійною моделлю Plus size.


«Спочатку дівчатка обурювалися, що мене дуже багато, що я надто екстравагантна. Але це була моя захисна реакція. Ми поводимося таким чином, коли не впевнені в собі. Зараз я набагато спокійніша. Всі випробування допомагають нам відкривати себе по-новому і рости», — розповіла Наталія Петрик.

Тепер перед дівчиною відкриваються нові перспективи: вона вже збирає валізи до Парижу, куди відправиться на професійну фотосесію. Наталя постане на обкладинці журналу Elle і стане обличчям нової колекції весна-літо 2019 для повних красунь Андре Тана.