Новини про зірок
Подобається

Одна з улюблених пар шоу «Танці з зірками» може вибути через серйозну травму

06/11/2018     Автор: Яна Романська
Одна з улюблених пар шоу «Танці з зірками» може вибути через серйозну травму

В одинадцятому ефірі Юлія Сахневич, партнерка актора Павла Вішянкова, отримала травму.  

На минулих вихідних, 4 вересня, в ефірі телеканалу 1 + 1 вийшла одинадцята серія легендарного танцювального проекту Танці з зірками 2018. Неприємний інцидент стався під час виступу найромантичнішого пари сезону — Павла Вишнякова і Юлії Сахневич.  Їх номер був наповнений красивими підтримками.  Виконуючи одну з них, Юлія травмувала спину, тому їй довелося вдатися до допомоги команди лікарів проекту.  Тепер з'явилися нові подробиці про стан дівчини.

На офіційній сторінці Танців з зірками 2018 у Instagram з'явився пост з новими подробицями про стан Юлії Сахневич.  Схоже, травма, яку вона отримала під час виступу з Павлом Вишняковим в одинадцятому прямому ефірі, виявилася серйозною.  На даний момент дівчина не може готуватися до наступного танцю.  «На жаль, Юлія Сахневич по час виступу серйозно травмувала спину.  Ми дуже сподіваємося, що вже найближчим часом Юля одужає і зможе почати підготовку до наступного ефіру », — йдеться в повідомленні.

Шанувальники пари Павла Вішянкова і Юлії Сахневич засипали офіційні соцмережі проекту Танці з зірками 2018 побажаннями якнайшвидшого одужання дівчині: "Юлечка, здоров'я, звичайно важливіше всіх кубків світу, тим більше спина.  Але якщо стане легше, то згодні на повільні вальси і фокстроти до кінця шоу, тільки б Вас бачити.  Нехай Павло хоч носить цілий танець на руках »,« Швидше одужуй, Юлечка.  Без Вас шоу багато втратить.  Успіху і перемоги в шоу »,« Ні, тільки не це.  Проект можна закривати.  Юля, здоров'я тобі і удачі.  Ти найкраща!".