Новини про зірок
Подобається

Донька зірки серіалу «Школа» дебютувала в кіно

06/11/2018     Автор: Яна Романська
Донька зірки серіалу «Школа» дебютувала в кіно

Дівчинка, якій ще немає і одного місяця, вже взяла участь у своїй першій зйомці.  Малятко знялася в повноцінної кінострічці.

Дочка актриси Вікторії Юрчук, яка отримала свою популярність після того, як зіграла роль медсестри Олі в популярному серед молоді серіалі "Школа", отримала дебютну роль у фільмі. Про це її мама розповіла на своїй офіційній сторінці в Instagram.  Новонароджена Настя з'явиться в картині "Сонячний листопад".

Побачити це роботу можна буде вже взимку 2018. У пості Вікторія опублікувала зворушливе фото маленької актриси, загорнутий в пелюшку.  А поки малюк справляється зі своїм першим знімальним досвідом, її старші колеги працюють над новим сезоном серіалу.  Вже навіть встигли назвати дату виходу нових серій "Школи".

Нагадаємо також, що раніше відразу сім українських співачок потрапили в рейтинг найсексуальніших жінок Росії.  Знаменитий чоловічий глянець оприлюднив список красунь, які поборються за звання найгарячішою дівчата РФ в 2018 році.  Серед них виявилися і українки.