Новини про зірок
Подобається

«Влетіла прямо в знімальну групу»: автівка з Дзідзьо на зйомках потрапила в ДТП

05/11/2018     Автор: Яна Романська
«Влетіла прямо в знімальну групу»: автівка з Дзідзьо на зйомках потрапила в ДТП

Фронтмен групи DZIDZIO Михайло Хома (Дзідзьо), який підтримав принижену вчителькою школярку з Харкова, розповів про небезпечну ситуацію на зйомках картини "DZIDZIO Перший раз".

У коментарі журналістам Дзідзьо зізнався, що під час роботи над гучною комедією трапилася аварія. Актриса Тетяна Лавська, яка грала таксистку, в один момент не впоралася з керуванням і вилетіла на бордюр в аеропорту "Львів". У цей момент з нею в машині знаходився Дзідзьо.

Авто занесло туди, де перебувала вся знімальна група. На щастя, ніхто не постраждав, тільки пошкодили техніку. Проте, злякалися всі добряче.
А найбільше від того, що відбувається була в жаху мама Дзідзьо Галина Янівна, яка також зіграла у фільмі.

"Коли машина в аеропорту в'їхала в знімальну групу я перебував усередині авто. Мама тоді всім висловила. Я втік до намету, сидів там тихо як медуза в Азовському морі, сховався в черепашку. Мама відразу давай розбиратися, з'ясовувати, чому так сталося. Крики були на весь аеропорт. Я думаю: "Господи". Ну, мама хотіла бути мамою всім мамам. На щастя, все вирішилося, ми вийшли з цієї ситуації. Завдання виконано. Фільм зняли ", — сказав Дзідзьо.