Новини про зірок
Подобається

Унікальна світлина: Співачка Віра Брежнєва показала всю свою велику родину

05/11/2018     Автор: Яна Романська
Унікальна світлина: Співачка Віра Брежнєва показала всю свою велику родину

Прославлена ​​співачка поділилася з шанувальниками архівних знімком, зробленим коли ще був живий її батько.

Популярна співачка і актриса Віра Брежнєва має в Instagram майже десять мільйонів читачів і періодично ділиться з ними подробицями свого творчого та особистого життя. Ось і тепер артистка опублікувала архівний сімейний знімок, присвятивши публікацію  своєму батькові.

«Нашому татові сьогодні виповнилося б 64, — написала зірка. — Але не виповнилося і 60ти. Ось тільки саме завдяки їх любові з мамою — Тобто ми. І головне, що в нас є, що нас об'єднує — Любов. Ми сумуємо. Сім'я це сила. Сім'я це праця. Люди, любіть один одного ».

Варто відзначити, що на опублікованому знімку присутній ще живий батько співачки, глава сімейства Віктор Михайлович Галушка, її мама Тамара Віталіївна, а також сестри Галина і близнючки Вікторія з Анастасією, всі зі своїми дітками та чоловіками. Тут же можна побачити Олександра Цекало з донькою Яною на руках. Олександр також є частиною цієї великої родини. Він чоловік сестри Віри — Вікторії.

Шанувальники оцінили красу зображеного моменту, повідомивши, що Віра дуже схожа на свого батька і пошкодували, що в кадрі немає нинішнього чоловіка зірки, композитора і продюсера Костянтина Меладзе.