Плітки
Подобається

«Це ж треба було так зараз спалитися»: на доньці Світлани Лободи прихильники помітили цікаву деталь від Тілля Ліндеманна

05/11/2018     Автор: Яна Романська
«Це ж треба було так зараз спалитися»: на доньці Світлани Лободи прихильники помітили цікаву деталь від Тілля Ліндеманна

Вокаліст відомого німецького рок-гурту Rammstein, якого багато хто вважає батьком другої дочки Світлани Лободи, подарував її дитині кулон. Дівчинка вже навіть встигла продемонструвати подарунок на відео.

На своїй сторінці в Instagram Лобода опублікувала ролик, в якому розпитує свою старшу доньку Єву про свій новий трек. І в цьому відео не було б нічого особливого, якби не один нюанс — на шиї у дівчинки шанувальники Тілля Ліндеманна помітили його знаменитий кулон-краватку. Прикрасу у вигляді мухи музикант раніше носив практично постійно, і ось зараз воно раптом з'явилося на дівчинці. Цей факт тільки ще сильніше підігрів дискусії про те, чи є Тілль чоловіком Світлани. У коментарях пишуть:

"Все зрозуміло, вони вже не приховують нічого"; "З мухою або без, давно все ясно, тю"; "Муха, яку носив Тіль. Тепер її носить Єва"; "У Єви цикада на грудях?"; "Це ж треба було так зараз спалитися"; "Та яка вам різниця? Може вони вже втомилися ховатися від усіх", — залишали коментарі підписники Лободи.

Але, не дивлячись на те, що офіційного підтвердження цієї інформації немає, не всі вірять в такий збіг. Особливо враховуючи, що недавно артист Ліндеманн забирав співачку з лікарні. 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 

 

 
 

 

 
 
 

 

 

Ева — мой первый слушатель #INSTADRAMA 💔9.11.2018

Публикация от LOBODA (@lobodaofficial)