Що подивитися в кіно цього тижня?

05/11/2018     Автор: Ігор Нагорний
Що подивитися в кіно цього тижня?

Листопад лише почався, але він вже тішить кіноманів прем'єрами. Ми зробили добірку найочікуваніших та найкрутіших прем'єр цього тижня.

 

Богемна  рапсодія

Фільм-дань пам'яті легендарному Фредді Меркьюрі і гурту«Queen». Замість Саші Барона Коена — Рамі Малек, на якого тільки і можна дивитися в картині, судячи з відгуків критиків. Незадоволені охрестили стрічку «цукрової екранізацією сторінки з «Вікіпедії », інші кажуть, що фільм просто не вдався. Але музичних фанатів ці думки не зупинять.

У прокаті «Планети кіно» з 1-го листопада

 

Дівчина у павутині (16+)

Третій фільм з Клер Фой за рік,котра встигла проявити себе у Содерберга ( «Не в собі») і Шазелла («Людина на Місяці»). В перезавантаженні історії про дівчину з татуюванням дракона хакер Лісбет Саландер і журналіст Мікаель Блумквіст виявляються втягнуті в історію за участю шпигунів, кіберзлочинців і корумпованих чиновників.

У прокаті «Планети кіно» з 8-го листопада

 

Оверлорд (18+)

Події розгортаються у роки Другої світової війни. Наближається висадка союзних військ у Нормандії. Щоб зробити операцію безпечнішою, у тил ворога проникає група диверсантів, яка має знищити радіомачти супротивника. У невеличкому поселенні солдати натикаються на секретні лабораторії, де нацисти проводили жахливі досліди над людьми. Плоди цих дослідів – надзвичайно сильні та витривалі істоти, яких вже складно назвати людьми – вийшли з під контролю. Тепер у кожного з солдатів цієї війни з’явився ще один супротивник – набагато жорстокіший і непередбачуваніший, ніж можна собі уявити.

 

Фантастичний бойовик «Оверлорд» був задуманий Джей Джей Абрамсом та сценаристом Біллі Реєм. Студія Paramount придбала фільм у 2007 році та залучила до роботи над сценарієм Марка Л. Сміта. У лютому 2017 оголосили, що режисурою займатиметься Юліус Авері. Акторський склад оголосили у травні того ж року і одразу ж приступили до зйомок. Джей Джей Абрамс залишився у проекті у якості продюсера.

У прокаті «Планети кіно» з 8-го листопада

 

Король поза законом

Історія про те, як шотландський король Роберт Брюс (Кріс Пайн) почав війну проти Англії за незалежність Шотландії на початку 14-го століття. У ролях: Аарон Тейлор-Джонсон, Флоренс П'ю і ін. Режисер — Девід Маккензі ( «Будь-якою ціною»).

На Netflix з 9 листопада