«Нудне сімейне життя не для мене»: Тілль Ліндеманн розповів, що розчарувався у коханні

04/11/2018     Автор: Ігор Нагорний
«Нудне сімейне життя не для мене»: Тілль Ліндеманн розповів, що розчарувався у коханні

Солістові німецького гурту «Rammstein» Тіллю Ліндеманну давно приписують роман зі співачкою Світланою Лободою. Багато також підозрюють, що він є батьком новонародженої доньки артистки — Тільди. Шанувальники впевнені, що дівчинка названа на честь іменитого батька. А зараз Тілль заявив, що розчарувався у коханні.

Нагадаємо, що роман парі приписують з того часу, як вони познайомилися на фестивалі «Жара». А нещодавно співак приїжджав у лікарню, щоб забрати з неї Лободу, яка була екстрено госпіталізована. Це переконало всіх шанувальників, що вони не просто друзі, а у них романтичні стосунки.

Але не так давно лідер «Rammstein» розповів, що переосмислив своє життя та розчарувався в коханні:

«Я з часом розчарувався в коханні, воно приносить радість і одночасно завжди — розчарування. Люди, які шукають любов, — дурні. Любов сама знайде кожного, хоче він цього чи ні. Але найпрекрасніші вірші присвячені стражданням від нерозділеного кохання», — переконаний співак.

Також, Тілль розповів про те, що не бачить себе правильним сім'янином, які живуть нудним сімейним життям:

«З віком мені більше хочеться руху. Нудне сімейне життя не для мене, я не хочу сказати, що сімейне життя це щось погане, просто я дуже рано став батьком, у мене дві доньки, я не зміг насолодитися своєю юністю в повній мірі. Зараз мені, як тінейджеру, хочеться двіжухи — скакати, стрибати», — запевняє 55-річний Тілль Ліндеманн.