Новини про зірок
Подобається

Надія Дорофєєва розповіла про свою операцію

04/11/2018     Автор: Яна Романська
Надія Дорофєєва розповіла про свою операцію

Відома естрадна співачка Надя Дорофєєва поділилася з передплатниками своїми переживаннями з приводу перенесеної операції.

Популярна виконавиця відвідувала стоматолога.  Співачці видалили два зуба мудрості, і Надя з хоробрістю це перенесла.  Як після зізналася зірка: «Сам процес терпимий, а ось отходняки — жесть».

Через ниючий біль дівчині довелося відзначити всі свої справи.  Навіть фітнес і заняття з вокалу, яке доставляли їй особливе задоволення.  «Тепер все що я можу — це насолоджуватися вихідним, дуже повільно їсти» — пише знаменитість на своїй сторінці в Інстаграм.

«Бідолаха ((((видужуй швидше», «німіс порошок в допомогу!», «Мені теж недавно видалили зуб мудрості. Те ще задоволення, Мій стоматолог сказала: «По впливу на організм це приблизно як зламати ногу». Скорейшего відновлення тобі!», «Так, я це теж пережила, дуже не приємно. Тримайся», «Терпи! Знаю, що це таке (у мене тиждень в голову довбала, я вже мовчу за те місце. Зате потім кайф. Воно того варте».

Також знайшлися і ті коментатори, які вважають, що співачка перебільшує всю проблему:

«Я пила Німесил і все ок», «Тепер тобі ніколи не стати мудрою», «Нурофен і ти як огірок», «видаляють три рази, без побочек пройшло, занадто перебільшуєте», «мені теж вирвали прикинь, сиджу прям вмираю))».