Медики не дають прогнозів: Відомий білоруський і радянський композитор впав у кому після інсульту

03/11/2018     Автор: Яна Романська
Медики не дають прогнозів: Відомий білоруський і радянський композитор впав у кому після інсульту

Знаменитий білоруський і радянський композитор опинився в лікарні у відділенні неврології в дуже важкому стані.

Відомий білоруський і радянський композитор, народний артист СРСР Ігор Лученок 2 листопада був госпіталізований в Мінську з інсультом в Міську клінічну лікарню.

80-річний композитор знаходиться в відділенні неврології.

"У тата інсульт, він у важкому стані. Але ми сподіваємося на краще — зараз з мамою йдемо в лікарню", — розповів його син Андрій.

Крім того, білоруські ЗМІ розповіли про те, що стан відомого музиканта і направду дуже погане — він впав у кому. У МОЗ повідомили про те, що з Ігорем Лученко зараз працюють найкращі медики країни. Оперувати композитора почали ще в реанімобілі. Лікарі поки не дають ніяких прогнозів.

У серпні відомий композитор відзначив своє 80-річчя. Ігор Лученок писав музику для білоруських і російських виконавців: «Піснярів», «Сябрів», «ВЕРАС», Едуарда Хиля, Йосипа Кобзона, Софії Ротару, Льва Лещенка та інших артистів.

Білоруський музикант Ігор Лученок став автором вічних хітів: "Алеся", "Журавлі на Поліссі летять", "Вероніка", "Вераси", "Мій рідні кут" та інші.

Композитор є володарем звань Народного артиста СРСР і Білорусі, також він був нагороджений Орденом Франциска Скорини, медаллю ЮНЕСКО "П'ять континентів", Орденом Дружби народів і безліччю інших нагород.