Плітки
Подобається

Лідер гурту Rammstein Тілль Ліндеманн висловився стосовно «особливих» відносин з Лободою

02/11/2018     Автор: Яна Романська
Лідер гурту Rammstein Тілль Ліндеманн висловився стосовно «особливих» відносин з Лободою

Відомий музикант, лідер знаменитої німецької групи Rammstein Тілль Ліндеманн приїхав до Москви, щоб забрати з лікарні свою пасію Світлану Лободу, якій нещодавно зробили екстренну операцію.
Музиканта "вислідили" журналісти і задали йому питання про стосунки з популярною співачкою.

В інтерв'ю російському виданню лідера групи Rammstein Ліндеманна прямо запитали про те, що його пов'язує з Світланою Лободою. Однак, музикант на питання про співачку лише посміхнувся і швидко закінчив розмову з журналістом.

"Про твою подружку Лободу, тебе можна запитати? ", — запитав журналіст.
"Запитати можна, але я навряд чи відповім. (Тілль посміхається.) Та й взагалі, мені вже пора йти…", — ухилився від відповіді музикант, якому приписують любовні стосунки з Лободою.

Нагадаємо, 30 жовтня Світлану Лободу виписали з Боткінської клініки російської столиці після термінової операції на нирках. 36-річна співачка залишила лікарню, але не одна — забрати її приїхав особисто лідер групи Rammstein — Тілль Ліндеманн.

Журналістам вдалося зняти ексклюзивні кадри пари, яка вперше з'явилася разом на людях. Заради цього Тілль відклав зйомки нового кліпу в Європі. Як відомо, що деякі ЗМІ називають соліста групи Rammstein Тілля Ліндеманна батьком другої дитини Лободи.