Новини про зірок
Подобається

Не президентом єдиним: Володимир Зеленський подався в музиканти

01/11/2018     Автор: Яна Романська
Не президентом єдиним: Володимир Зеленський подався в музиканти

Популярний український актор і гуморист Володимир Зеленський ще зовсім недавно говорив про своє бажання брати участь у президентських виборах, а зараз несподівано для всіх став виконавцем відомої української групи «Антитіла».

Шоумен став основним персонажем відеокліпу «Антитіла» на композицію Legо, ставши хоч і на час фронтменом колективу. Варто зазначити, що ця пісня є саундтреком до кінокартини«Я, ти, він, вона». Відеоробота компонується з нарізки уривків з кінофільму, які передають яскраві переживання акторів картини і самих музикантів.

«Ця композиція — не звичайний саундтрек до комедії. Якщо брати глобально, то вона про нашу державу, яке в даний час переживає драматичний період у своїй історії. Незважаючи на всі чвари, кожен прагнути зібрати цей зламаний конструктор так, щоб запанував справжні спокій і мир», — так прокоментував нову музичну роботу лідер «Антитіл» Тарас Тополя.

Крім того він додав, що Володя майстерно перевтілився в соліста групи «Антитіла» та всі переконалися в тому, що ця композиція дійсно близька йому як за змістом, так і за сенсом.