Новини про зірок
Подобається

Анна Седокова розповіла, які саме відносини пов’язують її з популярним хокеїстом

01/11/2018     Автор: Яна Романська
Анна Седокова розповіла, які саме відносини пов’язують її з популярним хокеїстом

У минулі вихідні фанати Анни Седокової активно обговорювали чутки про її роман з хокеїстом Андрієм Мироновим.  З близького оточення співачки стало відомо, що артистка зблизилася з молодим гравцем «Динамо» і навіть нібито сама натякнула на зв'язок з ним з одному з останніх інтерв'ю.

Анна, витримавши паузу в декілька днів, спростувала новина про те, що зустрічається зі спортсменом.  Артистка запевнила всіх, що її серце досі вільно, а думки зайняті тільки ідеями написання нової пісні.  Днями вона приступила до запису треку, який буде, звичайно ж, про кохання.

Седокова поки не розповідає про те, кому саме присвятить пісню, «яка народилася» у неї на днях.  «Вона народилася і стало легше.  Напевно, це мої ліки, та й покликання.  Я можу писати пісні і це моя місія.  І так, я була дуже зайнята їй, щоб коментувати новини останніх днів.  Немає в мене немає хлопця.  Ви переплутали.  У мене є моя музика.  Будь ласка, давайте писати про це », — запропонувала Ганна.

Забавно, що буквально за тиждень до історії з хокеїстом Седокової приписували роман з Дмитром Борисовим.  Здається, шанувальники просто втомилися чекати, коли ж артистка зустріне своє щастя, тому підозрюють в романтичних наміри будь-якого чоловіка, який опинився поруч зі співачкою.