Топ-5 новинок листопада: кращі серіали місяця

31/10/2018     Автор: Яна Романська
Топ-5 новинок листопада: кращі серіали місяця

Останній місяць осені обіцяє бути цікавим в плані ТВ-прем'єр. А інакше і бути не могло, адже листопад ніби створений для теплих вечорів за переглядами улюблених серіалів.

Картковий будиночок (House of cards)

Прем'єра: 2 листопада
Сезон: 6

Політична драма-скандал про Френка Андервуд, державного діяча, який "по трупах" пройшов шлях від партійного організатора до 46-го президента США. Ось тільки останній сезон обійшовся без Кевіна Спейсі, і повністю сфокусувався на його дружині Клер Андервуд, яка мітить на пост глави держави. Персонаж Робін Райт обіцяє увійти в історію як один з найбільш зловісних жіночих образів на ТБ.

Повернення додому (Homecoming)

Прем'єра: 2 листопада
Сезон: 1

Серіал заснований на однойменному художньому подкасті, виконаному в жанрі психологічного трилера. За ТВ-адаптацію взявся шоураннер "Містера Робота" Сем Есмейл, запропонувавши Джулія Робертс головну роль. Актриса грає соцработника Хайді Бергман, яка предосталяет психологічну підтримку солдатам, які повернулися з війни.

Кімната 104 (Room 104)

Прем'єра: 9 листопада
Сезон: 2

Комедійно-драматичний серіал-антологія про все одній кімнаті в невеликому мотелі. Кожна серія — нові постояльці зі своєю унікальною історією.

Нарко: Мексика (Narcos: Mexico)

Прем'єра: 16 листопада
Сезон: 1

Розібравшись з головним наркобароном Колумбії Пабло Ескобаром, Netflix переніс події свого серіалу "Нарко" в Мексику. В управлінні по боротьбі з наркотиками починає роботу Кікі Камара (згодом дуже важлива історична фігура), а його справою стає процвітаючий мексиканський картель Квадалахари під керівництвом Фелікса Гальярдо.

Втеча з в'язниці Даннемора (Escape at Dannemora)

Прем'єра: 18 листопада
Сезон: 1

У 2015 році двом вбивцям вдалося втекти з в'язниці, спокусивши робітницю установи. "Кути" цього дивного любовного трикутника зіграли Бенісіо дель Торо, Пол Дейн і Патриція Аркетт, а режисером виступив Бен Стіллер.