Гороскопи
Подобається

Гороскоп на 2 листопада 2018 року

31/10/2018     Автор: Яна Романська
Гороскоп на 2 листопада 2018 року

ОВЕН

 Сьогодні вас чекає цікавий день.  Вам буде надана можливість спробувати щось нове, а також поліпшити своє матеріальне становище.  Зверніть увагу на своє здоров'я, а вечір приділіть друзям і рідним.

 ТЕЛЕЦЬ

 Постарайтеся сьогодні не тримати все під контролем.  В особистих стосунках дайте перепочити трохи людям, звільніть тиск.  І дайте трохи свободи собі — це допоможе вам рости в дуже продуктивному напрямку.  Вечір присвятіть тому, що вам дійсно подобається — хобі або фізична активність, які приносять вам багато задоволення.

 БЛИЗНЮКИ

 Сьогодні вам доведеться боротися зі своєю щедрістю і скупістю одночасно.  Це відноситься як до грошей, так і до інформації — соковитий шматочок пліток здається занадто привабливим, щоб тримати себе в руках, але ви прекрасно розумієте, що це може комусь нашкодити, якщо розповісте.  Звичайно, якщо ви готові до наслідків, то можете поділитися новиною.  Але якщо ви збережете в таємниці, теж не пошкодуєте про це.

 РАК

 Кажуть, що є тільки дві речі: смерть і податки.  На щастя, сьогодні вам не доведеться мати справу з чимось з цього.  Але, на жаль, вам доведеться мати справу з великою невизначеністю.  Зміни будуть з'являтися протягом всього дня — чекайте постійної зміни графіка, а також скасування або призначення зустрічей.  Просто віддавайтеся течією, і насолоджуйтеся тим, що зміни постійні.  В якійсь мірі це звільняє, навіть не думайте переживати про те, що не встигаєте щось зробити.  Всьому свій час.

 ЛЕВ

 Сьогодні вам постійно буде здаватися, що все навколо віддаляються від вас.  А деякі друзі виявляться і зовсім далекі від вас, незважаючи на цінність, яку дали вам раніше.  В кінцевому рахунку, ми всі люди, яким потрібно рухатися далі.  Звичайно, якщо ви втратили зв'язок з кимось особливим, то зв'яжіться з ними — навіть для того, щоб попрощатися.

 ДІВА

 Творче мислення завжди було вашою сильною стороною, і сьогодні це дуже зручно.  Тому, що деякі швидкі ідеї з вашого боку заощадять час сьогодні.  Це прекрасний час для участі в справах громадськості, будь то прогулянка або якесь торжество.

 ТЕРЕЗИ

 Сьогодні вам доведеться відкласти якісь великі плани, але це не назавжди, тому не переживайте про це.  Це не біда, ви просто відкладаєте неминуче.

 СКОРПІОН

 Відправляйтеся на природу або на пішу прогулянку.  Це допоможе вам добре обміркувати все, що останнім часом так турбує, і ви знайдете вихід із ситуації.

 СТРІЛЕЦЬ

 Сьогодні ви самі будете на себе тиснути більше, ніж будь-хто інший, хоча ніхто не ставиться до вас із завищеними очікуваннями.  Ваші друзі просто хочуть, щоб ви були щасливі і здорові.  Може бути, вам варто поділитися своєю боротьбою — ви отримаєте потужну підтримку.

 КОЗЕРІГ

 Сьогодні вам належить бути терплячими, а також проявіть щедрість і доброзичливість.  Цього не забудуть, бо зовсім скоро вам все воздасться.

 ВОДОЛІЙ

 Сьогодні ви повністю зрозумієте силу співпраці.  Ви зрозумієте, що самостійна робота не завжди найкращий вихід, бо вам доводиться просити про допомогу.  Завдяки союзникам ви зробите все ефективно.

 РИБИ

 Сьогодні ви зрозумієте яких перспектив чекаєте від стосунків, які є головним пріоритетом, тому дайте зрозуміти своєму другові або коханому, чого ви хочете.  Незалежність повинна як і раніше бути дуже важлива для вас — це єдине, що зараз вам допомагає.