Новини про зірок
Подобається

«Ти неземна жінка»: Даша Астаф’єва вразила шанувальників новим іміджем

30/10/2018     Автор: Яна Романська
«Ти неземна жінка»: Даша Астаф’єва вразила шанувальників новим іміджем

Відома українська співачка, акторка та модель Даша Астаф'єва в черговий раз наважилась на зміну іміджу. Напередодні зірка опублікувала в своєму Інстаграмі фото, на якому, як видно, вона готується до нових зйомок.
І хоч всі прихильники звикли бачити Дашу брюнеткою, на знімку поп-співачка відображена в образі справжньої рудої бестії. Астаф'євій стилісти зробили зухвалий макіяж — блакитні тіні і великі стрілки, які ще більше підкреслювали новий колір волосся артистки.

Варто відзначити, що більшість фоловерів зірки залишилися задоволеним новим виглядом Астаф'євої, всіляко розхвалив її новий колір волосся.

«Чому Ви така красива і неймовірна?! 😍😍😍», «🔥🔥🔥вогняно руденька з голубеньким -в цьом щось є !!!», «Тут схожа на Славу з НеАнгелів)», «Рудий дуже йде, неймовірно …» , «Образ цікавий. А куди ви підете в такому образі? ». «Ну прям все- ідеально» ✌️, «Ти неземна жінка», «Моя улюблена», «Ось це красивий образ! ❤❤ »,« Дуже пасує Вам колір волосся !!! ❤ »,« Краса, я теж такий хочу 👍👍👍 », — пишуть користувачі мережі.

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 

 

 
 

 

 
 
 

 

 

Мои гуру @mogila_tatiana @yarotskiy_denis

Публикация от Даша Астафьева (@da_astafieva)