Новини про зірок
Подобається

Одна з найскандальніших співачок Голлівуду прилетіла до Києва знімати кліп

30/10/2018     Автор: Яна Романська
Одна з найскандальніших співачок Голлівуду прилетіла до Києва знімати кліп

Одна з найвідоміших, найепатажніших та найскандальніших світових зірок, американська співачка Майлі Сайрус прилетіла до Києва.
За даними ряду вітчизняних ЗМІ, в українській столиці артистка знімає свій новий відеокліп.

Про те, що світова знаменитість побувала в серці нашої країни стало відомо з соцмереж, де з'явилося кілька знімків, а також відеороликів, зроблених на Дарницькому мосту під час зйомок.
Повідомляється, що через зйомки нового відео в минулий уїк-енд поліція перекрила в'їзд на міст з боку Дніпровської набережної, а також з боку Печерського району.

Також за інформацією очевидців, співачка відвідала кілька столичних ресторанів, де покуштувала страви української кухні — славнозвісний борщ і млинці, а також голлівудська зірка була помічена на прогулянці в центрі міста, де пройшлася по історичному центру столиці.

Про те, що Сайрус відвідала Київ свідчать і знімки стиліста артистки Олексія Бішопа, родом з Росії, який напередодні опублікував на своїй сторінці в Instagram фото з української столиці. На сторінці самої Майлі Сайрус всі публікації видалені, немає жодного знімка або коментаря.

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 

 

 
 

 

 
 
 

 

 

 
 

 

Публикация от Aleksey Bishop (@aleksey_oleg)