Новини про зірок
Подобається

«Набридло, чесне слово. У неї самої є «стоп»: прихильники радять Лесі Нікітюк покинути шоу «Танці з зірками»

30/10/2018     Автор: Яна Романська
«Набридло, чесне слово. У неї самої є «стоп»: прихильники радять Лесі Нікітюк покинути шоу «Танці з зірками»

Відома українська телеведуча і учасниця відомого шоу "Танці з зірками" Леся Нікітюк викликала у прихильників цілу купу агресії після останнього танцю в десятому ефірі, який вони вважають доволі слабким.

Так, ведуча станцювала диско разом з партнером іншої учасниці, Дімою Жуком, який став заміною Жені Кота. Виступ Лесі жюрі зовсім не вразив, хоча Нікітюк і отримала вище, ніж середній бал — 26. Саме таке ставленні і обурило фанатів, які вважають, що Лесі варто вже покинути шоу, бо вона слабкий учасник.

В ході глядацького голосування Нікітюк виборола місце лідерів, це і дозволило їй продовжити танцювати в шоу. Дівчина не потрапила навіть у зону ризику. Фанати залишили не один гнівний коментар, обурюючись з цього приводу.

"Всьому має бути межа! Леся — хороша телеведуча, але слабкий учасник, невже вона сама цього не бачить? Пора вже йти", — закликали Лесю покинути шоу фанати.

"Зрячі люди розуміють, що це не танці, але якісь одержимі фанати голосують. Набридло, чесне слово. У неї самої є "стоп"?" — обурилися прихильники.