Гороскопи
Подобається

Гороскоп на 1 листопада 2018 року

30/10/2018     Автор: Яна Романська
Гороскоп на 1 листопада 2018 року

Овен
У цей день Овнам, швидше за все, доведеться підтримати в собі бадьорість, інакше самому вашому організму буде важко впоратися з насунутою на вас масою робочих справ. Увечері обов'язково порадуйте себе чимось приємним.

Телець
Вам слід навчитися прощати чужі помилки, не заносьте людину в свій чорний список тільки тому, що вона була некомпетентна в будь-якому питанні. Можливо, вона просто менш досвідчена, ніж ви, і потребує вашої допомоги.

Близнюки
Сьогодні ваша друга половинка дізнається якусь правду про вас, і ця правда його зовсім не потішить. Скоріше навпаки. Так що краще придумайте відмазку вже зараз.

Рак
Чудовий день як для зав'язування нових знайомств, так і для відновлення давно забутих. Постарайтеся прожити сьогоднішній день з максимальною вигодою для себе.

Лев
Сьогодні їхні сузір'я не мають нічого проти того, щоб ви пішли на ризик. Це вам як мінімум не зашкодить, а може навіть і вигоду принесе.

Діва
Сьогодні вам належить вибирати, як діяти: по совісті або з вигодою для себе. Так чи інакше, вчиняйте так, щоб потім зберегти душевний спокій.

Терези
Вам знадобиться вся твердість, на яку ви тільки здатні. У оточуючому вас хаосі ви — єдина людина, яка може привести все в норму, і розслаблятися зараз явно не на часі.

Скорпіон
День буде не з легких. Через маленьку помилки, допущеної в самому початку, все може встати догори дном. Навряд чи вас це потішить, так що постарайтеся менше звертати увагу на будь-яку дрібницю.

Стрілець
В цей день вам рекомендовано долучитися до активного відпочинку, спробуйте зібрати друзів і організувати захоплюючу поїздку.

Козеріг
Сьогодні вашому партнерові захочеться здивувати вас чимось. У нього, швидше за все, це вийде. Але ось яким це диво буде, приємним або не дуже, зірок поки невідомо.

Водолій
Постарайтеся сьогодні не забути, що телефон — це не іграшка і не органайзер який-небудь. Це, перш за все, річ, за допомогою якої можна розмовляти. І саме в цій своїй іпостасі вона може бути вам надзвичайно корисна.

Риби
Зробіть паузу, відпочиньте, попийте кави в приємній компанії. Є велика ймовірність того, що наступні дні будуть дуже напруженими, так що готуйтеся.