Без категорії
Подобається

«У мене немає досвіду роботи в політиці, і це… жирний плюс»: Зеленський знову заговорив про президенство

29/10/2018     Автор: Ігор Нагорний
«У мене немає досвіду роботи в політиці, і це… жирний плюс»: Зеленський знову заговорив про президенство

Головний комік країни знову пожартував про своє президентство, проте залишив питання відкритим.

Керівник та засновник студії «Квартал 95» Володимир Зеленський у концерті «Вечірнього кварталу» присвятив цілий номер на тему можливості висунення своєї кандидатури на президентських виборах України у 2019 році.

«У мене є юридична освіта. Але у мене немає досвіду роботи в політиці, і це … жирний плюс. Хоча багато хто вважає, що це мінус. Далі, щоб піти в президенти, мені потрібно заплатити президентський внесок в розмірі 2,5 мільйони гривень. 2,5 мільйони гривень у мене є… але не для такої сумнівної історії. Чомусь всі журналісти почали писати, що ці гроші мені дасть саме Коломойський. І це дуже прикро, знаєте? Типу я можу попросити у кого-завгодно, але дасть тільки Коломойський».

Також комік підкреслив, що «Коломойський став Коломойським не тому що він роздавав всім підряд мільйони».

Ще Володимир відповів на питання стосовно продажі  своєї студії, яке часто ставлять журналісти, припустивши, що Зеленський стане президентом.

«Продам я «Квартал»? Відповім — ні. Поясню, чому. Наш президент створив колись кондитерський завод і назвав його на честь себе. Я — ні. У мене була команда, яку я назвав на честь місця в нашому улюбленому місті, в якому ми народилися. Тому я вважаю так: завод продати можна, а місце, в якому ти народився — ніколи».

У кінці ж гуморист додав, нібито закриваючи питання, проте:

«Хлопці, щоб розставити всі крапки над «і», я офіційно заявляю:  йти в президенти НЕ-ХО… ча, подивимося…».